Ciorbica cu bobite de naut

de aziz in Ciorbe, 2 Mar 2012 | 9753 vizualizari

 

Este o ciorbita grozav de gustoasa care poate fi de post sau cu ceva carnita, eu am pus niste oase cu maduva doar pentru gust .....humusul in romaneste =naut ca sa nu mi-o iau :))

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu naut fiert sau puneti cam 300 gr uscat si inmuiat in apa de cu seara
  • un ardei gras rosu
  • un cartof
  • o ceapa medie
  • telina partea verde poate fi si cea alba
  • un morcov
  • o lingura generoasa pasta de tomate
  • o mana de rosii  cherry
  • patrunjel verde
  • cateva oase cu maduva absolut obtional
  • sare
  • piper
  • o lingura de supa instant
  • o lingurita seminte de marar
  • un vf de lingura fulgi de chilly
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica cu bobite de naut:

Daca o sa vreti sa puneti in ciorba oasele cu ele vom incepe toata treaba asadar punem oasele intr-o oala la fiert si avem grija sa spumuim supa bine.

Intr-o tigaie cu doua linguri de ulei calim ceapa taiata cubulete adaugam morcovul ,ardeiul gras si acoperim cu un capac mai mult la inabuseala cu ele nu prajit,totul cam 5 minute dupa care punem rosiile taiate cubulete si lingura de pasta de tomate. Adaugam in supa de oase legumele inabusite si lasam la fiert punem si telina si cartoful taiat cubulete. Clatim bine nautul din cutie si il adaugam in supa. Condimentam cu cele mai sus mentionate si chiar mai puteti adauga unele in plus dupa gust.

La servire se presara patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica cu bobite de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ca la mosie