Ciorba taraneasca cu carne de porc

de dariadeea in Ciorbe, 22 Mai 2013 | 8685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • un morcov
  • 3 felii telina
  • un pastarnac
  • 3 cartofi potriviti
  • 100 g de varza
  • 100 g fasole verde
  • 100 g de mazare
  • un ardei gras
  • 2 cepe potrivite
  • o cutie de rosii in conserva
  • o legatura patrunjel
  • bors dupa gust
  • sare,delicat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de porc:

Mai intai am spalat bine carnea si am portionat-o in bucati potrivite.(dupa preferinta).Am pus-o la fiert cu apa rece si un pic de sare intr-o oala cam de 4 litri.

Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat cat mai mic,varza am tocat-o fideluta ca pentru salata.Cand carnea este aproape fiarta am pus toate legumele la fiert si am lasat sa fiarba in continuare.Spre final am adaugat si rosiile din conserva,inclusiv sucul de la ele, si patrunjelul tocat marunt.Am potrivit de sare si de acru cu un pic de bors de casa.Cand toate sunt fierte bine se i-a de pe foc.

Se serveste cu smantana (dupa preferinta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

laura_n 1

22.05.2013, 18:31

buna si acrisoara, si ce bine arata acolo in farfurie

Rocsi 1

22.05.2013, 20:09

Vreau si eu!

dariadeea 1

23.05.2013, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu ou