Ciorba rapida de legume cu leustean

de Mitinita in Ciorbe, 20 Ian 2014 | 8957 vizualizari

 

Una dintre favoritele mele. Aici am dat legumele prin robot,de obicei taierea lor dureaza mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de radacina de telina
  • pasta de ardei
  • o mana de fidea
  • patrunjel si leustean proaspat
  • 3 linguri de smantana
  • bors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rapida de legume cu leustean:

Punem supa de pui intr-o oala si o infierbantam.

Intre timp, curatam toate legumele si le dam prin robot. Lasam legumele cat de mari dorim noi sa fie.

Cand incepe sa clocoteasca supa punem legumele si lasam sa fiarba cam 5 minute sau depinde cat de mari sunt bucatile.

Adaugam fideaua si mai lasam 5 minute.

Tocam leusteanul si patrunjelul. 

Acrim ciorba cu bors. Intr-un bol scoatem un polonic de ciorba si amestecam cu smantana. Punem inapoi in oala. 

Oprim focul si adaugam verdeturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de legume cu leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice