Ciorba de peste

de Sidy in Ciorbe, 28 Sep 2011 | 7851 vizualizari

 

Da MEDi, am facut si eu ciorba de peste....
Doar a fost Valy la pescuit si mi-a dat de lucru.....
Sa nu ma critici prea tare !Maine iti arat ce supa am papat eu.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g peste proaspat( am pus si un cap de somn curatat)
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • leustean
  • telina frunze
  • condimente pentru peste Kotany
  • bors Magic(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Toate legumele se curata si se toaca marunt- zarzavatul il dam pe razatoarea mare iar ceapa o lasam intreaga.

O parte din morcov il sitam in doua linguri de ulei pentru ca ciorba sa prinda o culoare frumoasa galbena.

Adaugam apoi restul legumelor si 4 l apa, asezonam si lasam sa fiarba la foc domol pina sunt fierte legumele, cam 20 minute.

La sfarsit adaugam pestele curatat , frunzele de leustean si telina si lasam sa mai biarba 7-10 minute, pina a fiert carnea de peste.

Asezonam daca mai este cazul si acrim ciorba cu zeama de pe ardeii iuti murati sau cu putin bors.

Dupa ce am stins focul presaram deasupra ciorbei leustean tocat marunt si lasam ciorba acoperita cu capac.

La servire sa nu uitati ardeiul iute.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

“Dospitul” ciorbei de peste dureaza 10-15 minute, timp suficient pentru ca gustul de leustean sa “populeze” toata ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace