Ciorba Radauteana

de Adinacarla in Supe/Ciorbe, 3 Iun 2010 | 7964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui  dezosat,
  • 4 morcovi'
  • 2 radacini patrunjel sau pastarnac
  • o bucata telina
  • 2 ardei capia sau grasi  
  • 5 galbenusuri de ou
  • 400 grame smantana  
  • otet  
  • usturoi
  • verdeata dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Radauteana:


Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pieptul de pui si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici  si se pun inapoi in supa, la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

17.06.2010, 01:24

multumesc gaby

Adinacarla 1

17.06.2010, 01:25

pusikmea nici sotului meu nu-i place ciorba de burta ...dar cand am facut ciorba aceasta nu a refuzat s-o manance..

vero_closca 1

19.06.2010, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana din piept de gaina de tara