Ciorba Radauteana

de Adinacarla in Supe/Ciorbe, 3 Iun 2010 | 8853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui  dezosat,
  • 4 morcovi'
  • 2 radacini patrunjel sau pastarnac
  • o bucata telina
  • 2 ardei capia sau grasi  
  • 5 galbenusuri de ou
  • 400 grame smantana  
  • otet  
  • usturoi
  • verdeata dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Radauteana:


Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pieptul de pui si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici  si se pun inapoi in supa, la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

17.06.2010, 01:24

multumesc gaby

Adinacarla 1

17.06.2010, 01:25

pusikmea nici sotului meu nu-i place ciorba de burta ...dar cand am facut ciorba aceasta nu a refuzat s-o manance..

vero_closca 1

19.06.2010, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]