Ciorba radauteana (2)

de marcela1979 in Ciorbe, 9 Ian 2012 | 5058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan de casa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 radacina telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 500 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • vegeta,piper
  • otet dupa gust
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (2):

Pulpa de curcan se spala si se pune la fiert in apa. Se spumeaza . Cand e fiarta se scoate pe o farfurie si se taie bucatele. Morcovii, patrunjelul si telina se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se pune zarzavatul razalit si se amesteca. Peste zarzavat se pun si ardeii grasi tocati marunt. Cand s-au calit se pun in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga carnea taiata si se lasa sa mai fiarba putin. Se pune vegeta, piper dupa gust. Se bat 2 galbenusuri cu smantana, se ia din oala zeama cu un polonic si se amesteca cu smantana. Se trage oala de pe foc si se adauga amestecul de ou cu smantana. Se mai pune otet dupa gust si ciorba este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana