Ciorba radauteana

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 17 Oct 2010 | 6204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 4 catei usturoi
  • leustean
  • ardei iute
  • delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert.Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui,care se taie bucati.Ceapa se toaca marunt,ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat .Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat.Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana,apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.Se serveste cu leustean tocat si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita