Ciorba din pipote de pui

de onuta in Ciorbe, 8 Noi 2010 | 10373 vizualizari

 

ESTE O CIORBA DULCEAGA DAR SE POATE GATI SI CU BORS.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1ceapa
  • 2-3 cartofi
  • o mana de melcisori paste
  • 1 lingura ulei
  • apa
  • sare,piper dupa gust
  • vegeta
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din pipote de pui:

1. Se spala bine pipotele de pui si se pun la fiert  cu  legumele tocate marunt si cartofii taiati cubulete. Adaugam o lingura de ulei si apa, lasand sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute.

2. Intre timp adaugam la fiert si melcisorii de paste .

3. Cand carnea este aproape fiarta presaram condimentele si mai lasam sa fiarba cam 10 minute.

4. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

kamy 1

08.11.2010, 18:24

nu am facut ciorba din pipote care-mi plac mult...dar o sa-mi fac daca zici ca-i buna 5f

ionix 1

20.11.2010, 23:20

mi-aduc aminte ca pipotele erau favoritele mele in copilarie

MIUTA 1

28.11.2010, 13:43

Foarte buna,imi place,super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida