Ciorba din oase de porc

de violeta30 in Supe/Ciorbe, 31 Dec 2019 | 2286 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun

 

INGREDIENTE

  • 7-8 oase de porc
  • 5-6 cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei roșii
  • 400 ml roșii în bulion
  • 1 l de borș
  • Sare/delikat
  • Verdeață (mărar și leuștean)
  • 7 l de apă
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Legumele le curățăm, le spălăm și le tocăm cuburi.
Oasele se pun la opărit în apă clocotită 15 minute. Aruncăm apa rezultată și spălăm cu apă caldă oasele de resturile de spumă.
Punem apă (7 litri) într-o oală și lăsăm să fiarbă, când clocotește, adăugăm oasele și legumele, mai puțin roșiile. Când sunt bine fierte vom pune și roșiile. După 20 minute vom adăuga borșul fiert înainte.
La final batem două ouă, oprim focul, presărăm verdeața și luăm un polonic de ciorbă și adăugăm peste ouăle bătute. Acest amestec se va pune în oala de ciorbă. Va da ciorbei un aspect plăcut, dar și gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.01.2020, 21:02

Sunt grozave aceste ciorbe in sezonul rece!

dantes 1

04.01.2020, 10:49

Buna!

Anett 1

30.11.2021, 16:00

Foarte delicios si sanatos!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris