Ciorba din carne de porc

de silvi0ara in Ciorbe, 11 Mar 2010 | 9497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc cu os(rasol sau coaste)
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 ceapa uscata
  • ½ telina
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )
  • 2 l apa
  • 1 l bors proaspat
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de porc:

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert carne pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]