Ciorba de zarzavat

de Sidy in Ciorbe, 12 Oct 2012 | 5951 vizualizari

 

Inca o ciorba usoara, fara carne sau oase....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/2 gulie
  • un pumn fasole verde
  • un pumn mazare verde
  • putina conopida si varza
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie
  • 3 cartofi
  • 1 galbenus
  • smantana
  • bors
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele. Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.

Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper.Lasam sa fiarba cam 3-40 de minute, apoi adaugam borsul.

Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.

Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume