Ciorba de vitel cu spatzle

de Panacris in Ciorbe, 12 Mai 2012 | 4685 vizualizari

 

Ciorbele la noi nu prea au succes! Dar cea de vitel, se mananac bine:D

 

INGREDIENTE

  • oase de vitel cu carne pe ele:D 600 g.,
  • morcov, pastarnac, telina,
  • ceapa galbena,
  • leustean,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • boia dulce de ardei,
  • piper proaspat macinat,
  • spatzle 100 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu spatzle:

Oasele se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se spumeaza dupa ce da in clocot. Se curata legumele si se rad pe razatoarea mai mare. Se adauga la ciorba legumele si foia de dafin, se asezoneaza de sare, boia si piper. Se lasa sa fiarba, semiacoperit, cca. 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s/a fiert carnea si legumele se adauga spatzle, (taitei de casa, taiati mai grosier, cu ou). Se mai lasa la fiert cca. 5 minute. Ciorba se serveste fierbinte cu ardei iute sau smantana dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu spatzle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

13.05.2012, 08:44

Multumesc pentru aprecieri!

mena29 1

13.05.2012, 09:14

Si ciorba de vitel imi place!

Lau 1

13.05.2012, 10:17

gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]