Ciorba de vitel

de claudiaO in Supe/Ciorbe, 4 Oct 2016 | 5352 vizualizari

 

Nu fac prea des,dar e buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de vitel cu is
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac mare
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei gras/capia
  • 1 bucata potrivita telina
  • 1/2 gogosar
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 fir de praz
  • o mana de fasole Verde fideluta ( EU am avut congelata)
  • 1/2 l Bors
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura leustean
  • 1ou
  • Sare/secretul gustului
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel:

Mai intai spalam nine bucatile de piept, apoi le portionam. Eu am taiat carnea macra cubulete si oasele in 2. Le punem LA fiert  in APA rece si avem grija sa spumam nine cand incepe  sa clocoteasca. Dupa ce  aml luat spuma,mai lasam LA fiert  vreo ora, timp in care pregatim legumele. Curatam ardeiul si gogosarul de seminte, ceapa si radacinoasele de coaja, iar  prazul de mustati si frunze  ingalbenite. Tocam marunt legumele cubulete sau felii,dupa preferinta. Dupa o ora adaugam legumele si mai completam cu ceva APA rece si Purina sare. Cand sunt  patrunse legumele, adaugam pasta de tomate,borsul si secretul gustului dupa gust. Lasam sa mai fiarba vreo 10 minute, dupa care punem leusteanul to cat marunt si oul  batut. Servim fierbinte alaturi de 1-2 linguri de smantana si o bucata de paine  proaspata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta