Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de T I M E A in Slow Cooker, 2 Sep 2015 | 8345 vizualizari

 

Am experimentat deja multe retete la Crock-Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja stiti ca o sa va zic ca a iesit o ciorba excelenta cu toate legumele fierte in acelasi timp, toate intregi, carnea frageda de ti se topeste in gura si chiar daca ma repet, va zic ca aparatul acesta e este de mare ajutor la casa omului. E drept ca a stat aparatul de gatit slow cooker Crock-Pot 4.7 L, Digital la munca timp de 6 ore dar in acest timp eu am fost plecata si in oras la plimbare si la cumparaturi.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel
  • 2 linguri ulei
  • 4-5 morcovi potriviti
  • 2 buc patrunjel radacina
  • 1 gulie de vara
  • 1/2 varza micuta sau o felie dintr-0 varza mai mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 rosie coapta bine
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • aprox 2 l de apa
  • frunze de telina
  • patrunjel verde
  • optional mai puteti adauga bulion
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

  • punem pe fundul vasului cele doua linguri de ulei
  • carnea o taiem cubulete si o adaugam in vas
  • legumele le curatam si le spalam, apoi tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul si patrunjelul le taiem rondele, gulia cubulete mici, cartofii cubulete potrivite, varza o feliem marunt, iar rosia o decojim si o tocam
  • le adaugam toate in vasul de ceramica adaugand sarea, piperul si aprox 2 l de apa
  • asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam slow cooker-ul Crock-Pot  4,7 l Digital la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 6 ore.
  • Cand aparatul Crock-Pot se opreste, trece automat pe functia de „keep warm”, adica mentine mancarea calda pana ajungem noi acasa de la cumparaturi 
  • La final adaugam telina si patrunjelul tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L