Ciorba de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 19 Ian 2011 | 6063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de vita
  • o ceapa
  • un cartof
  • un morcov
  • o telina
  • 1 pastatnac
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 dovlecel
  • o cana de lapte dulce pt macerat
  • sare
  • bulionsz
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Cu o seara inainte de a pregatii ciorba punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi.

Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare.

Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o punem din nou la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta punem si legumele taite cubulete, lasam sa fiarba impreuna, cand s-au inmuiat legumele punem si bulionul.

La sfarsit punem verdeata tocata marunt.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Teo 1

19.01.2011, 22:22

imi place !castronul l-as opri eu !

mihaelar63 1

20.01.2011, 09:08

bine mai cade ciorbita asta , afara ninge ...

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 14:05

va mutumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta