Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Intr-o oala adaugam apa ( 5-6 l ) , dupa care adaugam carnea , lasam sa fiarba. Intre timp curatam morcovul, taiem marunt, ceapa o tocam marunt, patrunjelul il tocam si pe el. Intr-o tigaie punem putin ulei, dam la foc mic, adaugam morcovul taiat, ceapa, o mana de patrunjel, o lg pasta de tomate si lasam pe foc 10 minute. Cand carnea este fiarta adaugam prajeala, taiteii, pasta de tomate, patrunjelul, condimentele si borsul. Lasam la fiert 20 de minute si stingem focul!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola