Ciorba de varza

de Lau in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • legustean(eu am avut uscat)
  • marar
  • o lingura bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 50 g ulei
  • sare
  • piper
  • condimente
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza:

se taie varza fasii,se freaca cu un pic de sare,se pune in oala. Se rade morcovul, ceapa se taie marunt, se adauga bulionul, uleiul, foaia de dafin. Se pune apa si se amesteca, se da la foc.

Cand este aproape gata se adauga mararul si leusteanul.

Cand este gata se pune patrunjelul taiat marunt, condimentele, piperul si daca este nevoie sare dupa gust. Se acreste cu zeama de lamaie

TIPS-URI

1

se poate cali un pic ceapa pana devine aurie,se adauga morcovul se calesc putin dupa care se adauga bulionul,si se adauga peste varza cand este aproape fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida cu carne de porc