Ciorbita de porc cu praz si varza murata

de ANCA in Supe/Ciorbe, 28 Dec 2009 | 12036 vizualizari

 

..ce poate fi mai bun cu ocazia Sarbatorilor de iarna?:)) excelenta la mahmureala de dupa Revelion:))

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg piept de porc si gulas de porc
  • 2 fire praz
  • jumate de varza mica
  • 1,5 l zeama de varza acraaaaa
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • albitura - radacina patrunjel, pastarnac, o telina
  • un ardei gras
  • leustean, patrunjel, tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de porc cu praz si varza murata:

Carnea se spala si se pune la foc, se spumeaza, si se lasa la fiert cam 30 minute, sa se fiarba carnea.

Legumele se toaca marunt, prazul rondele, varza se taie fin.

Am adaugat intai radacinoasele si varza, dupa 5 minute ceapa, prazul, cartofii cubulete si ardeiul, si cand sunt aproape fierte, am pus sucul de rosii si zeama de varza clocotita separat. Am pus si tarhonul uscat, am mai dat cateva clocote si am oprit focul, adaugand verdeata.

Se potriveste gustul cu sare si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de porc cu praz si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

02.01.2010, 18:51

stiu ca prazul ii da un gust ....de-ti vine sa ceri a 2a portie,nu-i asa?

ANCA 1

03.01.2010, 10:47

asa-i, Teo!!

mihaelar63 1

17.01.2010, 00:03

mmm... ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz dreasa cu iaurt