Ciorba de vacuta

de tarasmariana in Ciorbe, 29 Apr 2014 | 3989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita(rasol sau piept dupa gust)
  • 1 morcov mare
  • 1 telina de marimea unei lamai
  • 1 ceapa potrivita
  • fasole verde fideluta din conserva
  • 1-2 linguri bulion
  • patrunjel
  • smantana
  • sare
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa,dupa ce a fiert se scoate din oala si se taie bucatele mici (se lasa si oasele pentru consistenta) se pune carnea cu oase cu tot in oala,apoi se adauga pe rand morcovul taiat marunt,ceapa,telina,dupa ce au fiert se adauga sare dupa gust sau delikat,borsul(dupa gust fiecaruia) se mai lasa putin la fiert apoi se adauga bulionul.

Dupa ce au fiert toate se drege cu smantana astfel:se pune 1-2 lingurite de smantana intr-un bol se ia putina ciorba si se pune peste smantana se amesteca bine, si se toarna in oala cu ciorba.

Se adauga fasole fideluta din conserva(o mana -doua),se mai da putin in clocot apoi se pune patrunjelul tocat marunt.

Se pune capacul peste oala si se stinge focul.

Se serveste cu ardei iute dupa preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta