Ciorba de vacuta

de JulyCris in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 5908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-700 gr carne de vacuta(depinde de marimea oalei in care gatiti)
  • 3-4 cepe
  • 1 ardei
  • 1-2 maini mazare boabe
  • 2-3 cartofi
  • 3-4 linguri ulei
  • suc de rosii
  • secretul gustului de legume(sau sare)
  • o mana fideluta subtire
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se spala,se taie bucatele potrivite si se pune in apa la fiert. Se ia spuma de deasupra si se mai lasa sa fiarba cam 30 de minute. In acest timp,pregatim legumele. Se spala se curata si se taie cubulete. Se adauga in zeama si se lasa si ele la fiert. Reumplem oala cu apa pt ca scade. Se pune sare sau Secretul Gustului de legume.Se adauga sucul de rosii(cam 4 linguri),si uleiul. Se incearca carnita daca e fiarta,se adauga fideluta si se mai lasa 10 minute. Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 16:45

ce ciorbica buna

deyutzky 1

28.01.2014, 18:03

imi place

Rocsi 1

28.01.2014, 19:37

Buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta cu multe legume 2