Ciorba de vacuta

de madi_marin in Ciorbe, 20 Feb 2010 | 13125 vizualizari

 

Nu mai facusem de mult timp din cauza faptului ca vita trebuie fiarta ore in sir, dar....de pofta....am facut-o si pe-asta....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita cu putin os
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 conserva mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 mana de taitei
  • bors la plic cu smantana
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu tot cu zeama din conserva, taiteii, pasta de tomate dizolvata in putina apa si se mai lasa cam 15 minute pe foc. Dupa asta se potriveste gustul cu bors  si delikat. Cand dam oala de pe foc adaugam leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

21.02.2010, 12:11

Imi plac ciorbitele tale

madi_marin 1

21.02.2010, 12:17

Sylvia...te invit la o portie, tocmai am incalzit-o ca vin musafirii.....si mai facem un locsor si pentru tine cu mare placere....

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 10:14

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta