Ciorba de salata verde

de MIUTA in Ciorbe, 16 Noi 2010 | 7266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salata verde,
  • o ceapa,
  • 5 catei usturoi,
  • 4 oua,
  • 500ml smantana,
  • marar,
  • ulei,
  • sare,
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

Se curata si se taie salata fideluta.Intr-o cratita se pune ulei in care se caleste o ceapa tocata fin.Se adauga apa si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se pune salata si sare dupa gust.Cand este aproape fiarta salata se adauga usturoiul tocat marunt si sucul de la o lamaie.Se mai lasa 5 minute si se pun si cele 4 oua batute cu un praf de sare si se toarna in cratita amestecand cu o lingura.Intr-un vas se pune smantana in care se pune treptat ciorba  pana devine fierbinte.Se adauga peste ciorba se mai potriviste de sare si se pune mararul tocat fin.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MIUTA 1

16.11.2010, 19:56

Cine vrea ciorba de salata? Va invit la masa...

lilik 1

17.11.2010, 00:47

prima suntsaru'mana pt masa

vanilla 1

19.11.2010, 14:44

fff gustoasa ciorbica intr-adevar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ca la mosie