Ciorba de curcan

de Luckycake in Ciorbe, 21 Feb 2014 | 3027 vizualizari

 

Copiilor le place acesta ciorbita, este intr-adevar gustoasa(si are multe legume) ;)

 

INGREDIENTE

  • 350 grame piept curcan
  • 3 morcovi mari
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • Un sfert telina
  • Un ardei rosu mic
  • 300 grame smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • Un catel usturoi
  • Patrunjel ,
  • leustean,
  • telina Frunze
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Intr-o oala punem  2 linguri ulei masline  calim zarzavatul  razuit  cam un minut .Punem sare si piper .Apoi adaugam 4 litri de apa. Carnea o taiem  cubulete si o adaugam in oala . Lasam sa fiarba cam 30 – 40 minute la foc mediu.

Cand carnea si zarzavatul sunt fierte  adaugam smantana amestecata cu faina si cu 2 polonice din supa. Punem  si usturoiul razuit si lasam sa mai fiarba la foc mic cam 10 minute. La sfarsit adaugam frunzele maruntite. Daca dorim putem sa adaugam si o lingura cu zeama de pe ardeii iuti.

Yummy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei - Reteta gustoasa si racoritoare de post