Ciorba de salata verde

de meosiris in Ciorbe, 3 Iun 2009 | 6535 vizualizari

 

O ciorba usoara, de vara

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati salata verde(ale mele au fost marisoare)
  • cateva bucatele de sunculita
  • 500 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • usturoi
  • marar.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert.

-Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea.
-Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte.
 -Facem compozitia pentru dres ciorba : amestecam faina cu iaurtul, smantana si 1 galbenus.Omogenizam bine.

 -Adaugam in ciorba sunculita si omleta. Lasam sa mai fiarba putin impreuna,apoi luam cate o lingura si turnam peste compozitia de dres. Amestecam, apoi turnam totul in oala de ciorba.Mai lasam sa dea un clocot si luam oala de pe foc.

 -Pisam usturoiul si tocam marunt mararul. Dupa ce luam oala de pe foc le adaugam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

meosiris 1

04.06.2009, 18:11

Multumesc frumos!
Pozele cam ce marime ar trebui sa aiba ca sa nu mai am probleme?

Bucataras 1

16.06.2009, 00:17

600 px cu cit iese

Mari_27 1

21.03.2015, 13:17

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu corcoduse