Avantajul la ciorba de pui este ca se face foarte repede, legumele fierb in acelasi timp cu carnea si intr-o ora ciorbita e gata! Noua ne place ciorba acra, cu bors!
Iata cum am preparat aceasta reteta de Ciorba de pui:
Aripioare de pui le-am curatat, spalat si oparit cu apa fiarta, apoi le-am lasat pe foc pana a iesit spuma din carne. Am spalat carnea cu apa rece si apoi am pus-o la fiert.
Legumele pentru ciorba le-am curatat, spalat si taiat cubulete. Pe masura ce le taiam le si aruncam in oala, la fiert. Lasam pe foc vreo 20-30 de minute, verificam morcovul si daca e fiert inseamna ca si celelalte legume sunt gata, carnita deasemenea.
Punem un litru de bors proaspat, o cutie de rosii in bulion de 400g, rosiile taiate cubulete, si mai lasam 10 minute la fiert. Adaugam apoi fideaua si dupa ce oprim focul batem un ou “zdrente” si presaram patrunjel proaspat taiat marunt.
Pofta buna si succes in prepararea retetei de Ciorba de pui