Ciorba de rosii cu mazare

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Oct 2015 | 3616 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica alba
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (care contine radacinoase in ulei)
  • 1 conserva mazare
  • cca 1l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 rosii mari de gradina foarte coapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cateva bobite de mustar
  • 1 foaie mica de dafin
  • frunze de telina dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu mazare:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam sub jet de apa rece.

Tocam ceapa, ardeiul il taiem cubulete si le punem la sotat in 2 linguri de ulei.

Lasam la sotat 2-3 minute la foc mic, adaugam apoi rosiile trecute prin robot, bobitele de mustar, cubuletele de legume din borcan, punem sare si piper dupa gust, adaugam apa si lasam sa fiarba totul la foc potrivit 10 minute.

Adaugam mazarea scursa din conserva, pasta de tomate, foaia de dafin iar la final frunze de telina tocate fin, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de spanac