Ciorba de stevie (de post)

de Razvan Constantinescu in Ciorbe, 7 Apr 2019 | 4027 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 bucatica de telina
  • 100 ml ulei
  • sare, dupa gust
  • putin piper proaspat macinat
  • 1,5 - 2 l apa
  • 450 g frunze de stevie
  • 3 linguri de rosii pregatite penrtu iarna
  • 100 g fusilli fara ou
  • 3 fire de leustean verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie (de post):

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.

Bucatica de telina se curata de coaja si se spala.

Toate aceste legume se pun intr-o oala impreuna cu uleiul, putina sare si putin piper proaspat macinat si se inabuse.  Se adauga apoi apa si se lasa sa se fiarba totul pana cand se patrunde telina. Se mai adauga apa daca este necesar.

Stevia se spala si se toaca, indepartand coditele. Se pune in apa clocotita din oala si se lasa sa fiarba.

Dupa aceea, se adauga rosiile pregatite pentru iarna si pastele, iar ciorba se potriveste de sare si se mai clocoteste circa 10 minute.

Leusteanul se spala, se toaca si se adauga in ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei