Ciorba de pui dreasa cu ou si smantana

de rivka in Supe/Ciorbe, 12 Mar 2010 | 10688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 2 pulpe de pui sau tacam pentru supa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 fir telina
  • 1 fir de praz
  • 2 ardei
  • mazare congelata sau proaspata sau un borcan de mazare
  • sos de rosii(pasta)
  • tarhon 1 lingurita
  • 2 oua
  • smantana
  • sare, piper dupa gust
  • pt servit
  • smantana
  • ceapa
  • ardei iuti
  • paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui dreasa cu ou si smantana:

Legumele , zarzavaturile se toaca si se pun in oala de supa scurt la dustuit in cateva linguri ulei masline pana isi lasa miros, seadauga carnea de pui apa si se lasa la fiert.

Daca se foloseste mazare congelata sau praspata se aduga si mazarea daca e din borcan se aduga aproape de sf.

Cand carnea e fiarta se scoate eventual se curata de os si se adauga la loc in ciorbita.Se scoate cu ajutorul uneui polonic cam 1 polonic plin de supa se lasa sa se potoleasca.

Se adauga si mazarea din borcan(daca se foloseste borcanul) , tarhonul, pasta de rosii, condimentele dupa gust(se gusta) .

In supa pusa deoparte racorita se amesteca cu furculita 2 oua , smanatana cam 4, 5 linguri mari de supa.

Se adauga aceasta la supa in fierbere se mai dau 1,2 clocote si gata.

Se opreste focul.

Se serveste calda/fierbinte eventual cu paine , ceapa sau iuteala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui dreasa cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana