Ciorba de pui cu paste spirale

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 3729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 tacam de pui
  • 150g paste spiralate
  • sare
  • 50g bulion
  • 250 ml bors
  • frunze de telina
  • 1 telina mica
  • 2 oua.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste spirale:

Tacamul de pui se curata,se parleste si apoi se spala cu apa rece si se pune intr-o oala cu apa si sare.

Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.

Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam la ciorba impreuna cu sarea.

Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama de ciorba .Amestecam bine si il adaugam in ciorba atunci cand s-au fiert legumele.

Punem si borsul strecurat. 

Pastele de fierb in apa cu sare separat intr-o cratita,apoi se strecoara si se adauga in ciorba, cand ciorba este aproape gata.

La sfarsit adaugam 2 oua .

Mai lasam sa dea un clocot si ciorbica este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste spirale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui