Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 6446 vizualizari

 

Combinatia a fost reusita,a avut un gust foarte bun ciorbita

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita:

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.

Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se toaca marunt,morcovul rondele,ardeiul cuburi mici,telina se da pe razatoare,si orezul se clateste sub jet de apa rece.

Se lasa cateva minute la calit,dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.

Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.

Cand este gata se adauga tarhonul in otet(dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]