Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare

de Bunica in Supe/Ciorbe, 17 Ian 2015 | 6304 vizualizari

 

Ciorba acrita cu zeama de varza este preferata mea.Fie ca este cu sau fara carne o prefer.

 

INGREDIENTE

  • Spatele si aripile de la un pui de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei
  • 1/2 telina mica
  • 300 ml. zeama de varza
  • 200 ml. suc de rosii
  • leustean
  • marar
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare:

Aripile si spatele  de pui portionat,spalat se pun la fiert.

Din cand in cand se spumuieste.

Cand a plesnit pielea de la incheietura aripei se pun legumele .

Legumele spalate curatate si tocate marunt.

Dupa circa 30 de minute adaugam sucul de rosii.

Zeama de varza am fiert-o inainte,

Adauga zeama de varza si lasa sa mai fiearba 10 minute.

Potrivesti de sare,daca e cazul, si adaugi leusteanul si mararul tocate marunt.

Se serveste fierbinte cu sau fara ardei iute .

TIPS-URI

1

Daca se doreste se poate pune fidea sau orez.

2

Leusteanul si mararul le-am avut la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui taraneasca