Ciorba de pui a la grec

de gaby_duceag in Ciorbe, 11 Mai 2010 | 22719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mic(eu am pus 2pulpe de pui+un piept)
  • o ceapa
  • o radacina telina
  • o radacina patrunjel(de marimi medii)
  • 3morcovi
  • o ceasca orez
  • 250-300ml smantana(sau o cana lapte+200ml smantana)
  • 2galbenusuri
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper,
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa de aprox 4-5l

dupa ce da un clocot,se ia spuma si se adauga telina,ceapa si patrunjelul,taiate bucati marisoare

cand sunt toate fierte,se strecoara

in supa ramasa se adauga carnea desprinsa de pe oase,taiata bucatele,morcovul dat pe razatoare si orezul spalat bine

intr-un bol se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana

cu un polonic luati cate putina ciorba din oala si amestecati cu smantana, incercand s-o aduceti la o temperatura apropiata cu a ciorbei)

se adauga in ciorba atunci cand morcovul si orezul sunt fierte bine,luand oala de pe foc

potrivim gustul de sare si piper,punem putina vegeta,mai dam cateva clocote si adaugam zeama de lamaie

servim presarat cu patrunjel verde

alaturi de ciorba radauteana,este una dintre preferatele familiei

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]