o combinatie delicioasa
Fasolea se pune la fiert in 3 ape.
Costita afumata se taie in bucati,se pune la fiert la foc mediu.
Dupa ce am fiert fasolea in cele 3 ape,se pune in oala de ciorba.
Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem rondele sau in bucati mai mici si le punem la calit cateva minute in ulei de masline.
Se adauga in oala de ciorba impreuna cu condimentele.
Prazul se taie rondele,iar zucchini se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.Se adauga la sfarsit cand carnea si fasolea sunt fierte.
Se amesteca faina cu putina apa,cu borsul maggi si cu bulionul si se toarna in oala de ciorba.
Se mai lasa 10 mic las sa fiarba,se pune tarhonul si leusteanul,se condimenteaza dupa gust.
Dupa ce oprim focul adaugam patrunjelul tocat marunt
1
se serveste cu salata de ceapa rosie