Ciorba de pui

de Alexandra Elena in Ciorbe, 25 Noi 2012 | 3836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardel rosu
  • o mana de mazare
  • 1 mana de fasole galbena
  • 3-4 cartofi
  • 2 liguri Bors Magic
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ~3 l apa
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

   Punem apa la fiert. Spalam carnea , eu aveam si cosul de la piept cu spatele si grasimea, le punem la fiert. Curatam legumele si le taiem cubulete mici, le punem la fiert impreuna cu, carnea.

   Spre sfarsitul prepararii adaugam 2-3 linguri de sos de rosii, 2 linguri, rase, de Bors Magic. La sfarsit adaugam frunze de patrunjel.

   Se poate servi cu smantana, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fasole verde