Ciorba de primavara

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 3438 vizualizari

 

Acum ca o aparut verdeturile si ca am fost o saptamana fara sotul meu acasa mi am permis sa mi fac o ciorba din toate verdeturile gasite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac
  • 1 buc salata verde
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 leg marar
  • 1 leg leustean
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 vf de cutit piper
  • sare
  • 2l apa
  • 2l jintuiala
  • 20 ml ulei


Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de primavara:

Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba.Ceapa verde si patrunjelul,mararul si leusteanul se toaca marunt.Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde,se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga spanacul,salata verde.Intre timp usturoiul se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei.Se pune usturoiul calit in oala .

Se adauga jintuiala  si se lasa sa mai dea cateva clocote .Se pune sare si piper apoi se adauga restul de verdeata.Se mai da un clocot si se stinge focul .

TIPS-URI

1

jintuiala=zer gras stors din cas;zer ramas de la urda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

babi5 1

23.05.2013, 10:19

Buna ciorbita

Bunica 1

23.05.2013, 10:20

Buna ciorbita de verzituri!

portiadelumina 1

23.05.2013, 10:33

Cred că e specifică zonei tale, Carla. Din ingredientele citite arată că-i foarte sănătoasă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel