Ciorba de cocos

de JulyCris in Ciorbe, 8 Mar 2014 | 3702 vizualizari

 

Ador ciorbitele facute din pasari de tara. Asa ca,avand ceva provizii in congelator,m-am pus pe treaba. Un singur inconvenient am...asa greu fierb orataniile din curte.Mai ales daca sunt aproape de pensie. :))

 

INGREDIENTE

  • Un cocos,facut jumate(aripi,spate,gat,etc. Mai bine zis "bucatile pt ciorba")
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • un ardei
  • alte radacinoase(radacina de patrunjel,pastarnac,optional)
  • 2-3 linguri suc concentrat de rosii facut in casa sau rosii in bulion
  • sare
  • o mana fidea
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la carnita asta 3 ore jumatate cu totul),adaugam legumele spalate si tocate marunt.Lasam in continuare la fiert,iar spre safrsit adaugam sare sau delikat dupa gust si rosiile. Cand e gata,adaugam fideaua si mai lasam 5 minute. Dam la o parte si punem patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.03.2014, 22:14

Ce ciorbita gustoasa

elucubratiiculinare 1

08.03.2014, 22:37

niciodata nu refuz ciorbita

MotanLaOale 1

09.03.2014, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zeama de cocos in stil Basarabean