Ciorba de cocos

de JulyCris in Ciorbe, 8 Mar 2014 | 4048 vizualizari

 

Ador ciorbitele facute din pasari de tara. Asa ca,avand ceva provizii in congelator,m-am pus pe treaba. Un singur inconvenient am...asa greu fierb orataniile din curte.Mai ales daca sunt aproape de pensie. :))

 

INGREDIENTE

  • Un cocos,facut jumate(aripi,spate,gat,etc. Mai bine zis "bucatile pt ciorba")
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • un ardei
  • alte radacinoase(radacina de patrunjel,pastarnac,optional)
  • 2-3 linguri suc concentrat de rosii facut in casa sau rosii in bulion
  • sare
  • o mana fidea
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la carnita asta 3 ore jumatate cu totul),adaugam legumele spalate si tocate marunt.Lasam in continuare la fiert,iar spre safrsit adaugam sare sau delikat dupa gust si rosiile. Cand e gata,adaugam fideaua si mai lasam 5 minute. Dam la o parte si punem patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.03.2014, 22:14

Ce ciorbita gustoasa

elucubratiiculinare 1

08.03.2014, 22:37

niciodata nu refuz ciorbita

MotanLaOale 1

09.03.2014, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zeama de cocos in stil Basarabean