Ciorbă de potroace – Multicooker

de madi_marin in Ciorbe, 9 Noi 2013 | 8690 vizualizari

 

Ce-a de-a doua reţetă pregătită la minunatul Multicooker, este o ciorbă de potroace. Sper să vă placă!

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (aripi, piept)
  • pipote şi inimi de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1/2 gogoşar sau ardei gras
  • 3 linguri de orez
  • 4 gălbenuşuri
  • 1 ceaşcă de lapte
  • 200 g smântână grasă
  • 500 ml borş
  • ulei
  • sare
  • piper
  • leuştean proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de potroace – Multicooker:

Se pun in cuva aparatului ulei şi ceapa tocată mărunt şi se selectează programul STEW . Se amestecă din când în cand, apoi ,după 20 de minute se adaugă carnea spălată şiorezul spălat şi se toarnă apă. Se selectează programul BOIL şi se lasă să fiarbă 40 de minute. Se adaugă restul legumelor tocate şi se lasă să fiarbă în continuare.

Când au mai rămas 10 minute din timp, se adaugă borşul fierbinte, gălbenuşurile frecate cu smântână şi lapte (amestecate cu puţină zeamă din ciorbă ca să ajungă la aceeaşi temperatură şi să nu aibă aspect de tăiat), sare şi piper. Când timpul a expirat, se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

Se serveşte cu ceapă sau ardei iute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de potroace – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă