Ciorba de porc cu zeama de varza

de BuniMaria in Ciorbe, 27 Dec 2009 | 26423 vizualizari

 

Ciorbita de Craciun facuta din carne de porc cu zeama de varza

 

INGREDIENTE

  • sir de porc taiat bucati
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o telina medie
  • 2 ardei grasi
  • 250 gr suc de rosii
  • patrunjel verde
  • fidea
  • 1 litru zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba!

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in momentul in care fierbe se formeaza o spuma care trebuie aruncata). Se lasa circa 30 de minute la fiert. Apoi se adauga zarzavatul, care in prealabil se spala zarzavatul si se taie marunt.

Se lasa in continuare pe foc mediu. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza, fideaua si sucul de rosii. Se mai da in clocot de citeva ori, se adauga patrunjelul verde tocat marunt si ciorbita e gata.

TIPS-URI

1

dupa preferinta, la final se bate un ou separat intr-un castronel si se adauga in ciorba, amestecind

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (5)

Bunica 1

28.12.2009, 15:23

La cati musafiri a avut BuniMaria crezi ca a mai ramas ceva ? Dar daca dai o fuga la Piatra Neamt iti pregateste.

Teo 1

02.01.2010, 20:54

''sirul''de porc da o ciorba....buna ,rau!

Cris2711 1

05.11.2011, 00:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste