Ciorba taraneasca de legume

de adela1981 in Ciorbe, 1 Aug 2012 | 5734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cartofi mai mici
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 100 gr fasole verde
  • 1 catel usturoi
  • 1 tija telina tot cu frunze
  • 100 gr varza taiata grob
  • 100 gr mazare
  • 2-3 rosi mai mici
  • frunze de patrunjel
  • sare, piper
  • 30-40 ml ulei
  • pentru acrit lamaie / otet/ bors
  • pentru servit smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de legume:

Mentionez ca puteti folosi ce legume doriti sau sa mai adaugati in plus, pe langa acestea. Legumele se spala, si se curata. Se taie dupa preferinta sau se dau pe razatoare. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga radacinoasele, apoi restul legumelor. Se calesc impreuna apoi se sting cu apa. Se potriveste de sare si piper si se lasa  sa fiarba. Dupa ce au fiert legumele, se acreste, apoi se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu smantana. Daca sunteti in post renuntati la smantana.    

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de legume