Ciorba de porc cu gogosari marinati

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 6099 vizualizari

 

In acest sezon friguros ciorbitele calde sunt foarte apreciate. Aceasta este usor de preparat, ceva gen a la grec, dar putin mai altfel prin adugarea de gogosari marinati.
Pentru cine nu stie: va prezint ciorbita intr-una din farfuriile mostenite de la bunica mea [maica] .

 

INGREDIENTE

  • 500  gr pulpa porc
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 gogosari marinati
  • cateva codite de praz
  • 1 ceapa
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 150 ml smantana
  • codite de telina verde [apio]
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu gogosari marinati:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ceapa tocata marunt , cartofii si morcovul taiate fasii , prazul tocat , carnea cuburi se sareaza si se trag usor in ulei .
  3. Se adauga 4 l apa si se fierb 30 min , verificand daca toate ingredientele sunt patrunse .
  4. Puneti gogosarul taiat marunt.
  5. Serviti cu smantana si telina verde
  6. Simplu si rapid ca ,, Buna Ziua''

TIPS-URI

1

Daca doriti mai acrisoara puteti sa puneti zeama de pe gogosari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]