Ciorba de porc a la grec

de Alexandra Burz in Ciorbe, 10 Aug 2013 | 4073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne porc
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi
  • 100 gr orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare piper
  • tarhon in otet
  • 2 l apa
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Legumele se curata, se spala bine si se taie fiecare corespunzator.

Carnea se spala bine si se taie cubulete.

Legumele se pun la calit in putin ulei.

Cand ceapa capata o culoare cristalina se adauga si carnea la calit pentru 10 minute.

Se adauga apa, sarea, piperul dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 30-35 minute.

Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii si orezul.

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15 minute.

Cand toate sunt fierte se ia de pe foc, iar separat intr-un bol se amesteca smantana cu oul si tarhonul dupa preferinta.

Se adauga in ciorba amestecand continuu.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

este delicioasa servita cu ardei iute in otet

2

pentru cine mananca mai acru se mai poate adauga otet dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

11.08.2013, 10:39

laura_n 1

11.08.2013, 15:52

foarte gustoasa!

Alexandra Burz 1

12.08.2013, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc