Ciorba de peste

de mihaelaM in Ciorbe, 25 Mai 2011 | 4935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste
  • 1 ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri zarzavat facut in casa
  • sare
  • sucul de la o lamaie
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala punem cam 2.5kg apa, o lasam sa dea in fiert dupa care adaugam legumele curatate, spalate si taiate.

Orezul il spalam bine in cateva ape si il adaugam si pe el in oala. Lasam sa fiarba, cand orezul si legumele sunt fierte apoi adaugam sucul de rosii, zarazavatul si sare dupa gust. Mai lasam 10 minute dupa care adaugam pestele  si sucul de lamaie, lasam pana ce pestele se ridica deasupra. Cand pestele s-a ridicat deasupra inseamna ca este gata. Dam la o parte de foc si adaugam leusteanul taiat marunt.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac de post