Ciorba de peste

de mihaelaM in Ciorbe, 25 Mai 2011 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste
  • 1 ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri zarzavat facut in casa
  • sare
  • sucul de la o lamaie
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala punem cam 2.5kg apa, o lasam sa dea in fiert dupa care adaugam legumele curatate, spalate si taiate.

Orezul il spalam bine in cateva ape si il adaugam si pe el in oala. Lasam sa fiarba, cand orezul si legumele sunt fierte apoi adaugam sucul de rosii, zarazavatul si sare dupa gust. Mai lasam 10 minute dupa care adaugam pestele  si sucul de lamaie, lasam pana ce pestele se ridica deasupra. Cand pestele s-a ridicat deasupra inseamna ca este gata. Dam la o parte de foc si adaugam leusteanul taiat marunt.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare