Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 9 Apr 2013 | 16895 vizualizari

 

Imi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!

 

INGREDIENTE

  • 1 l bors
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe albe
  • radacina de telina
  • radacina de pastarnac
  • 2 fire de ceapa verde
  • bulion sau suc de rosii
  • patrunjel, leustean, loboda
  • perisoare: 1/2 kg carne de porc tocata, 2 oua, sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi:

Legumele tocate le punem la fiert in 1.5 l apa pentru 20-30 de minute. Adaugam cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic, pana cand acestia au fiert suficient. Saram dupa gust, adaugam borsul si sucul de rosii sau bulionul, lasam sa dea in clocot, dupa care adaugam si perisoarele pregatite in prealabil din cele doua oua, carnea tocata si condimente. Dupa 15 - 20 de minute, timp in care au fiert perisoarele, ciorba este gata. O servim cu verdeturi proaspat tocate.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza