Ciorba de vacuta

de luminita20_2006 in Ciorbe, 19 Oct 2009 | 11673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -700 gr carne vacuta
  •  - 3 cartofi 
  • -2 morcovi 
  • - telina
  •  - 2 ardei 
  • - 1 ceapa 
  • - 2 rosii
  •  - 1 lingura bulion 
  • - legatura patrunjel 
  • - legatura leustean
  •  - bors 
  • - cimbru
  •  -sare 
  • (optional- mazare)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata si se spala; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce au fiert un pic legumele se adauga si bulionul. Separat se pune la fiert borsul cu un pic de sare si cimbru , cand sunt gata si legumele se dauga borsul se lasa sa dea un clocot se pune leusteanul si se ia de pe foc se lasa un pic sa se mai raceasca si dupa aceea se pune si patrunjelul astfel mentinem culoarea verde a lui.. Se serveste cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras 1

04.12.2009, 09:14

e ok Biank, poti sa faci la cantitatile acestea. Pune la fiert intr-o oala de 4 litri

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:48

c-am atata apa cat a zis si bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, cu omleta