Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de madi_marin in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 6843 vizualizari

 

E ciorba mea preferata .

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • taitei
  • zeama de varza
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • leustean (congelat)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Ceapa se toaca marunt si se pune in apa la fiert impreuna cu morcovul.

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar tocat. Se formeaza perisoare care se pun peste legume la fiert. Se mai adauga apa daca e nevoie. La jumatatea fierberii perisoarelor se adauga cartofii taiati in cubulete.

Cand au fiert bine toate se adauga zeama de varza data in clocot , pasta de tomate , pastele, sare si piper si se fac zdrente din oul batut. Se mai fierbe ciorbita cateva minute apoi se stinge focul si se presara leusteanul.

Se serveste fierbinte cu ceapa si iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel