Ciorba cu carne de porc si cartofi

de Denissa in Ciorbe, 22 Oct 2011 | 6282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (de preferabil si un os)
  • morcovi
  • telina
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si cartofi:

Se pune carnea de porc la fiert in apa cu putina sare. Cand fierbe se ia spuma de deasupra.

Separat de curata legumele, ardeii si dovlecelul se taie cubulete, morcovii si telina se dau pe razatoarea mica.

Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se taie cubulete, se adauga zarzavatul, cartofii si se lasa sa fiarba.

Se potriveste de sare, se pot face si zdrente de ou.

Se adauga verdeata la sfarsit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

Crockpot Express

- 35 %
999.99 lei
649.99 lei

COMENTARII (15)

Denissa 1

24.10.2011, 11:07

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:31

mmm si acrita cu zeama de varza ... o nebunie

Denissa 1

01.11.2012, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei