Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Criss in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 4949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata
  • -4 linguri orez
  • -3 morcovi
  • -1 telina mica
  • -1 pastarnac
  • -1 lingura pasta de ardei
  • -1 l zeama de varza
  • -1 galbenus de ou
  • -200 g smantana
  • -sare
  • -marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele.Legumele se pot cali in ulei insa eu am preferat doar sa le fierb si sa nu mai adaug grasime in plus, carnea fiind sufiecient de grasa.

Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.:) Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute, apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare de pui