Ciorba de perisoare cu gulii

de MIUTA in Supe/Ciorbe, 11 Mar 2012 | 10392 vizualizari

 

In general imi plac ciorbele cu foarte multe legume.Am ales sa fac aceasta ciorba cu mai putine perisoare dar sa contina mai multe legume printre care sa predomine guliile.
Va invit la o portie de ciorbica tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 50 g orez
  • 0 ceapa
  • doi morcovi
  • un gogosar
  • o radacina patrunjel
  • o radacina mica de pastranac
  • o bucata de telina
  • 3 gulii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 250 ml bulion
  • ulei
  • sare,piper
  • o lamaie mare
  • smantana 500 ml
  • cimbru
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu gulii:

Se taie ceapa fin si se caleste in ulei.Se adauga un morcov dar pe razatoarea fina si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa inca 2-3 minute.Se pune pasta de ardei si se adauga cca 3 litri de apa.Se lasa la fiert si se adauga morcovi,telina,pastranac,gogosar si radacina de parunjel taiate cubulete.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru,tarhon.

Se pregatesc perisoarele din carne tocata,orez,ou si condimente.

Cand incepe apa sa fiarba se adauga perisoarele pe rand in ciorbica si se lasa la fiert la foc potrivit.

Cand sunt aproape fierte se adauga guliile curatate si taiate cubulete.Se lasa sa fiarba inca 5 minute si se pune bulionul.Dupa cateva minute se pune si sucul de lamaie.

Smantana se pune intr-un vas si se adauga in ea ciorba cu un polonic.Se amesteca si se adauga iar si iar ciorba pana smantana devine fierbinte.Se toarna smantana in cratita cu ciorba.Se condimenteaza daca mai este nevoie.

Se serveste cu ardei iute!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu gulii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MIUTA 1

16.10.2013, 16:04

E foarte buna!Puteti incerca reteta nu o sa va para rau!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:43

foarte gustoasa ciorba

MIUTA 1

27.11.2013, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare