Ciorba de perisoare

de Tabita _ in Ciorbe, 6 Mar 2013 | 8690 vizualizari

 

O ciorba de perisoare buna si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 1l de supa sau apa + un cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ardei verde
  • 1/2 telina mica
  • patrunjel sau leustean
  • 400 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se incalzeste supa sau se fierbe apa cu un cub de concentrat.

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoare.

Se pun in supa.

Carnea se condimenteaza si se amesteca cu orezul si oul. Se formeaza perisoarele.

Se adauga dupa ce legumele sunt aproape fierte si se fierb la foc mic 15-20 de minute.

La final se poate adauga in ciorba de perisoare bulion sau pasta de tomate, sare si piper.

Punem patrunjelul sau leusteanul in ciorba de perisoare si stingem focul.

Ciorba de perisoare se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciorba de perisoare se poate acri cu bors sau zeama de lamaie.

2

Se poate adauga si usturoi si orez la ciorba de perisoare.

3

Pentru a nu se farama perisoarele, trebuie sa ne umezim mainile cu putin otet si ulei cand le formam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei de casa