O ciorba de perisoare buna si hranitoare.
Se incalzeste supa sau se fierbe apa cu un cub de concentrat.
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoare.
Se pun in supa.
Carnea se condimenteaza si se amesteca cu orezul si oul. Se formeaza perisoarele.
Se adauga dupa ce legumele sunt aproape fierte si se fierb la foc mic 15-20 de minute.
La final se poate adauga in ciorba de perisoare bulion sau pasta de tomate, sare si piper.
Punem patrunjelul sau leusteanul in ciorba de perisoare si stingem focul.
Ciorba de perisoare se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
1
Ciorba de perisoare se poate acri cu bors sau zeama de lamaie.
2
Se poate adauga si usturoi si orez la ciorba de perisoare.
3
Pentru a nu se farama perisoarele, trebuie sa ne umezim mainile cu putin otet si ulei cand le formam.