Ciorba de perisoare

de Lau in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 5333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata
  • 6 linguri orez
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, se adauga leusteanul si mararul taiat marunt

Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2 linguri faina, sare, cateva fire de patrunjel. Se amesteca bine si cu mana umeda formam perisoarele. Le asezam pe unplatou si cand terminam le adaugam in ciorba si dam focul mic. Lasam sa fiarba in jur de 20 minute, dupa care adaugam zeama de lamaie, sare dupa gust, piper, patrunjelul taiat. Se acopera 10 minute dupa care se poate servi

TIPS-URI

1

nu se amestca ciorba dupa ce punem perisoarele

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de pangasius